Pohvale ::: Testemonials

4

Sicer pravijo, da slike povedo več kot tisoč besed, pa vseeno….

‟Mateja je odličen fotograf, ki se dobesedno plazi po tleh za dobro fotografijo. Še naša dva navihanca je pripravila do tega, da sta pozirala in ju odlično ujela.” (Melita)

‟Mateja, I just love your pictures! I am wondering if I am not going to look for a husband and have a baby just to have pictures from you!” (Melanié)

‟Fotografiranje z Matejo je bilo pravi užitek. Možnost izbire domačega okolja in njen občutek dela z malimi otročki pripomorejo k nenarejenim in toplim fotografijam. Fotografiranje z njo je kot otroška igra in ujeti trenutki so naši celotni družini dragocen spomin. Kapo dol! ;-)” (Anita)

‟Matejini končni izdelki so praviloma izjemni. Vedno se zelo potrudi in portretiranca na sproščen način pripravi k nasmehu. Izdelke ki jih fotografira, zna predstaviti na najboljši možen način, uporabi nekonvencionalne zorne kote in preizkuša različne pristope. Rezultati so vedno odlični. Vsakič sproti se veselim njenih fotografij in številni pozitivni odzivi na moje izdelke na njenih fotografijah so dokaz kakovosti njenega dela. Tudi njen splošen občutek za estetiko je odličen in to se seveda odraža v podrobnostih na njenih fotografijah.” (Barbara, Unikatna in ročno izdelana keramika MyClayDay)

‟Pri fotografiranju je zelo nerodno, če nisi sproščen, zato je bila Mateja odlična izbira! S pogovorom in srčnostjo nas je tako zamotila, da sploh nismo vedeli, kdaj so njene krasne fotografije nastale. Res se zna se približati tako otrokom kot starejšim: pred njenim objektivom smo se vsi počutili kot zvezde dneva.” (Biljana)